Lek i Leklandet

Hoppa, klättra, studsa, åk...

Hos oss kan du hoppa, klättra, studsa och åka ut för långa rutschkanor. Dyk ner i ett hav av bollar, klättra upp för de färgglada mjuka trapporna, ta rutschkanan ner och susa ut ur hajens gap. Se hur långt du kan skjuta med luftkanonerna! I sköldpaddan Kalles värld finns djuren från havet lite här och där. Här nedan ser du vårt utbud av lek och aktiviteter:

Kalles för de minsta

För de allra minsta har vi en helt egen hörna med mjuka klossar, jättelego, bollhav och ännu mer. Kalles för de minsta passar dig som är under 3 år.

Femkamp

För dig som tycker om att tävla i att åka snabbt, klättra och pricka rätt väntar fem utmaningar. Ta med dig en kompis och tävla!

Glow in the dark golfbana

Vår golfbana lyser i mörkret och är den enda i Sverige av sitt slag. Golf som du aldrig upplevt den förut. Entré till golfbanan löses separat och du är välkommen att bara spela golf om du vill det.

Barn

40 kr

Vuxen

60 kr

Pensionär

50 kr

Födelsedagskalas

Ett födelsedagskalas på Kalles lek och lattjo är en upplevelse utöver det vanliga. Skojiga kalasrum, festlig mat och massor med fri lek. Och våra kalasvärdar tar hand om hela kalaset på plats.
Se våra kalas-paket och boka här